Jagten på den digitale X Factor

Morgenmadsmøde med Miljøministeriets departementschef Marianne Thyrring

Onsdag den 9. maj kl. 8.30-10.30 inviterer cBrain til morgenmadsmøde, hvor departementschef Marianne Thyrring, Miljøministeriet, vil dele tanker om digital ledelse og forretningsudvikling.

Digitalisering er et af de mantraer, som oftest nævnes i forbindelse med den nødvendige effektivisering af den offentlige sektor. Men digitalisering er svært, og jævnligt fejler selv de projekter, som er kørt helt efter bogen. Der er derfor stadig større fokus på at finde den "digitale X-factor", som kan sikre succesfulde offentlige IT-projekter.

Departementschef Marianne Thyrring vil dele tanker og erfaringer omkring digitalisering i Miljøministeriet og om ministeriets tilgang til den digitale dagsorden, herunder bl.a. organisering, ledelsens rolle og ikke mindst jagten på digitale succesfaktorer.

I efteråret 2011 gennemførte Miljøministeriets departement med succes en fuld digitalisering af ministeriets interne sagsgange. Det var et agilt forandringsprojekt, som blev gennemført på kun 12 uger, baseret på et standardsystem: cBrain F2.

Departementets digitaliseringsprojekt, som inkluderede alle medarbejdergrupper fra yngste medarbejder til departementschef, har givet målbare gevinster og fungerer i dag som det digitale grundlag for en videre organisatorisk udviklingsproces. På morgenmødet vil Marianne Thyrring bl.a. eksemplificere ministeriets tilgang til digitalisering gennem konkrete erfaringer fra projektet, med både anbefalinger og faldgruber. Et digitaliserings- og organisationsudviklingsprojekt, som departementschefen beskriver som "en lille hundehvalp". 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out