Vestforsyning indfører cBrain F2 Informationssystem

Første forsyningsselskab på F2.

Vestforsyning i Holstebro har indgået kontrakt omkring implementering af et nyt informationssystem baseret på cBrains F2-produkt til ca. 130 brugere.

I forbindelse med projektet har Vestforsyning defineret en række elektroniske skriveborde, dækkende organisatoriske ansvar, roller og funktioner fra yngste medarbejder til topledelse. Projektet tager således udgangspunkt i det organisatoriske element med særlig fokus på den enkeltes brugers behov.

Det nye informationssystem udgør et centralt element i Vestforsynings IT- og digitaliseringstrategi. I forbindelse med projektet udtaler Administrationschef Betty B. Andersen, Vestforsyning A/S, Holstebro:

Med det nye informationsystem får Vestforsyning få mulighed for at:

  • Lette journalisering gennem automatik og større tilgængelighed
  • Forbedre søgning af dokumenter og mails
  • Arbejde i ét dokument
  • Samle alle vores dokumenter i ét arkiv
  • Videndele dokumenter på tværs i organisationen
  • Tilpasse løsninger til de enkelte ”skriveborde”

cBrain F2 er et nytænkende og fuldt integreret standardprodukt, som understøtter vidensproduktion og offentlig forvaltning i både private og offentlige organisationer, herunder departementerne i 7 danske ministerier. I 2011 modtog 2 ministerier den danske digitaliseringspris som resultat af de målbare effektiviseringsgevinster og besparelser, de har opnået ved at indføre F2.

Aftalen med Vestforsyning er vigtig for cBrain, fordi Vestforsyning er en markant virksomhed indenfor forsyningsområdet, og fordi aftalen demonstrerer fortsat succes med at markedsføre F2-løsningen til en stadig bredere kundekreds.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out