cBrain skal levere ny digital platform til Dansk Socialrådgiverforening

cBrain har indgået aftale med Dansk Socialrådgiverforening om leverance af en ny digital platform, herunder cBrains F2 sagsbehandlingsløsning og cBrains M4 CRM og medlemssystem.
 
Den nye digitale platform til Dansk Socialrådgiverforening skal bl.a. understøtte medlemsadministration, sagsbehandling samt selvbetjening for medlemmer. Den 30 juni annoncerede cBrain en aftale med Lægeforeningen om en tilsvarende leverance, og den nye digitale platform til Dansk Socialrådgiverforening svarer til de løsninger, som cBrain tidligere har leveret til bl.a. Djøf, Danmarks Lærerforening, Dansk Psykolog Forening og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out