cBrain valgt som leverandør til den nationale engelske CloudStore

The Crown Commercial Service i Storbritannien har netop afsluttet et offentligt udbud, kaldet G-Cloud 5. cBrain er blevet tildelt en kontrakt under dette udbud, hvilket betyder, cBrains F2-produkt nu tilbydes som software-as-a-service på den nationale engelske CloudStore, sammen med F2-implementeringsydelser og -support.

Mere end 29.000 offentlige myndigheder, inklusive ministerier, forvaltninger og lokale myndigheder i Storbritannien, kan indkøbe it-løsninger via den nationale engelske CloudStore. Idet cBrains internationale vækstplan er baseret på at levere cBrains F2-produkt som en cloud-service, er det derfor et vigtigt internationalt skridt for cBrain, at F2 nu udbydes på den nationale engelske CloudStore.

cBrain noterer, at cloud computing er ved at blive en af de vigtigste teknologiske trends for offentlige organisationer, og cBrain forventer, at cloud computing vil medføre væsentlige ændringer i markedet. Samtidig er den engelske G-Cloud rammeaftale særdeles velegnet for små og mellemstore virksomheder (SMV), som ønsker at tilbyde cloud-services, og for en udenlandsk leverandør er det imponerende, hvor SMV-venlig og ligetil de engelske udbudsprocedurer virker. G-Cloud rammeaftalen og den nationale CloudStore i Storbritannien gør det derfor særdeles interessant for cBrain at udbyde sine produkter i Storbritannien.

cBrain har derfor besluttet at styrke sin indsats i Storbritannien, idet selskabet har ansat David Cotterill som ansvarlig for cBrains cloud-services. David Cotterill bor i England og vil have særlig fokus på at åbne det engelske marked for cBrain, baseret på den nye CloudStore-kontrakt.

David Cotterill kommer fra Cabinet Office i London, hvor han var Deputy Director med ansvar for technology strategy i Storbritannien med reference til den nationale CTO.

Det er på nuværende tidspunkt for tidligt at vurdere, om eller hvornår det måtte lykkes cBrain at komme ind på det engelske marked.

Tildelingen af kontrakten er underlagt en standstill-periode, som slutter kl. 24.00 dd.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out