cBrain har indgået aftale med Erhvervsstyrelsen om leverance af F2

Erhvervsstyrelsen har valgt cBrain som leverandør af styrelsens nye sags- og dokumenthåndteringssystem. Erhvervsstyrelsen blev dannet i 2012 af tre styrelser, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Erhvervs- og Bygge-styrelsen samt dele af IT- og Telestyrelsen.

Den nye F2-løsning kommer til at understøtte 650 antal brugere, med adgang fra både PC og mobile enheder.

Aftalen med Erhvervsstyrelsen er vigtig for cBrain, fordi den er med til at cementere, at cBrain med F2 produktet kan levere en  digitaliseringsplatform, som gør det muligt at udbrede F2-produktet til ministeriernes styrelser, og hermed til hele centraladministrationen.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out