cBrain udvalgt på ny SKI 02.19 ASP/Cloud rammeaftale

SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice) har meddelt, at cBrain er med i den gruppe af leverandører, som har vundet udbudskonkurrencen om at levere ASP- og Cloudløsninger til det offentlige gennem de næste fire år.

Den nye aftale, kaldet SKI 02.19, omfatter fagsystemer målrettet til henholdsvis staten, kommuner, regioner, undervisningssektoren samt forsyningssektoren. cBrain har budt ind med selskabets F2-sags-og dokumenthåndteringsprodukt og er blevet valgt som leverandør inden for alle 5 områder.

Salg og leverance af F2-produktet som cloud service udgør et centralt element i cBrains vækststrategi. Samtidig har cBrains fokus på den offentlige sektor, specielt centraladministrationen.

Den nye SKI 02.19-aftale er derfor meget vigtig for cBrain. For med den nye rammeaftale kan cBrain levere selskabets F2-produkt som en cloud service (Software-as-a-Service) til hele den offentlige sektor i Danmark. cBrain forventer således, at en betydelig del af selskabets fremtidige omsætning til den offentlige sektor vil blive baseret på aftalen, ikke mindst i takt med at cloud services forventeligt bliver stadig mere udbredt i den offentlige sektor.

SKI afholder en stand-still periode på 10 kalenderdage efter reglerne om håndhævelse af udbudsregler, hvorfor SKI ikke kan indgå kontrakt med cBrain før udløbet af stand-still perioden den 8. december.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out