SKI og cBrain har underskrevet 02.19 Cloud-aftale

cBrain og SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service A/S) har underskrevet en 02.19 Cloudrammeaftale, og cBrain er således blandt de virksomheder, som har vundet udbudskonkurrencen om at levere ASP- og Cloudløsninger til det offentlige gennem de næste fire år.

Den nye rammeaftale omfatter en række delaftaler, som gør det muligt at levere fagsystemer målrettet til henholdsvis staten, kommuner, regioner, undervisningssektoren samt forsyningssektoren, og cBrain er med på alle 5 delaftaler.

cBrain har budt ind med selskabets F2 sags- og dokumenthåndteringsprodukt, som er et 100% standardprodukt og dermed netop særlig velegnet som Cloud-løsning (Software-as-a-Service).

Som led i selskabets vækstplan søger cBrain at etablere en stærk hjemmemarkedsposition med særlig fokus på offentlig sektor, og cBrain har som mål at blive en af de foretrukne og førende leverandører til den danske centraladministration. Samtidig muliggør Cloud computing hurtigere og billigere leverancer, og cBrain noterer for tiden en stadig større interesse blandt offentlige myndigheder for
netop Cloud computing.

cBrain anser det derfor for en væsentlig konkurrencefordel, at selskabet er blandt de udvalgte leverandører på den nye 02.19 rammeaftale, og cBrain forventer således, at aftalen vil medvirke til at sikre selskabet en række vigtige nye ordrer i den offentlige sektor og dermed understøtte selskabets langtsigtede mål.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out