cBrain udvalgt til deltagelse i Vitus eksportprogram

cBrain er blevet udvalgt til deltagelse i Eksporttådets program for små og mellemstore virksomheder der vil ekspandere globalt.

Vitusprogrammet består ifølge Eksportrådets egen beskrivelse af ”en solid forberedelse og benhård eksekvering i et intensivt parløb mellem virksomheden og en erfaren eksportrådgiver på det udvalgte marked”.

cBrain ønsker i første omgang at afprøve en markedsføring af cBrains sagsbehandlingssystem F2 i Tyskland. 

Grunden til at gå ind i et eksportprogram skal ses i forlængelse af cBrains succes i centraladministrationen, hvor foreløbig 5 ministeriers departementer har valgt at implementere sagsbehandlingssystemet F2, og hvor to af ministerierne, nemlig Klima- og Energiministeriet og Transportministeriet, i foråret modtog årets digitaliseringspris indenfor kategorien effektivisering.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out