Digitaliseringspris til cBrain F2-kunder

Transportministeriet samt Klima- og Energiministeriet vinder Digitaliseringsprisen 2011

På Videnskabsministeriets årlige digitaliseringskonference "Digitaliser Danmark 2011" vandt Transportministeriet samt Klima- og Energiministeriet digitaliseringsprisen i kategorien effektivisering for deres  implementering af cBrains F2-løsning.

Digitaliseringsprisen 2011 er et initiativ fra Videnskabsministeriet, Finansministeriet, Danske Regioner, KL, CEDI, KMD, Rambøll Management Consulting og HP.

Prisen blev overrakt af Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen i forbindelse med IT&Telestyrelsens årlige digitaliseringskonference 6. &7. april i Århus. 

Vi har tilladt os her at citere fra Klima- og Energiministeriets pressemeddelelse:

"A little beauty var de ord, som Politikens Peter Mogensen brugte, da han kort skulle opsummere det projekt, som Transportministeriet sammen med Klima- og Energiministeriet onsdag den 6. april modtog Digitaliseringsprisen for. 

4. januar 2010 gik Transportministeriet i luften med et nyt ESDH-system kaldet F2. F2 er udviklet af cBrain i samarbejde med Socialministeriet. Implementeringen af F2 blev gennemført på 6 måneder, og Transportministeriet har i det godt et år, der siden er gået, kunnet dokumentere både en voldsomt forøget medarbejdertilfredshed, samt en øget effektivisering, hvad angår sagsgange og papirforbrug.

Efterfølgende gennemførte Klima- og Energiministeriet i sensommeren 2010 en fuldstændig identisk implementering af F2 på blot 8 uger. Klima- og Energiministeriet høstede dermed ikke kun effektiviseringen ved selve programmet, men kunne ligeledes fremvise en markant projekteffektivisering ved at genbruge de implementeringsskridt og -løsninger, som Transportministeriet havde dokumenteret virkede. Departementschef Thomas Egebo udtalte i den forbindelse, ”Hvis jeg skal sætte en karakter på det her system og den proces, som vi har været igennem, så er der ingen tvivl om, at vi er oppe på et 12-tal”. 

Det var disse omfattende effektiviseringsgevinster, som gjorde, at Transportministeriet sammen med Klima- og Energiministeriet på årets Digitaliseringskonference i Aarhus kunne lade sig hylde som vinder af Digitaliseringsprisen.

En overrasket departementschef i Transportministeriet Jacob Heinsen udtalte efter tildelingen, ”Jeg har hele tiden vidst, at vi stod med et rigtig flot projekt og en god businesscase, men konkurrencen har været benhård med mange kvalificerede alternativer. Jeg er derfor meget glad for, at juryen har valgt at se positivt på vores lille tværministerielle effektiviseringsperle."

F2 blev oprindeligt udviklet i samarbejde med Socialministeriet som i dag også anvender cBrain F2.

 

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out