Hvornår springer Danmark ud som d-land?

Dialogmøde 5. maj med Departementschef Jacob Heinsen og MF Morten Østergaard.

87 MINUTTER OM "HVORNÅR SPRINGER DANMARK UD SOM D-LAND"?

DEPARTEMENTSCHEF JACOB HEINSEN OG POLITIKEREN MORTEN ØSTERGAARD DELER TANKER OM VEJEN TIL DET DIGITALE SAMFUND

DEN 5. MAJ KL. 17.03-18.30 med efterfølgende netværksarrangement til kl. ?

Digitalisering er blandt de få nationale strategier, som for alvor kan skabe øget velfærd i samfundet. Og ligesom industrialisering og masseproduktion i sin tid skabte højkonjunktur i de industrialiserede lande, står vi nu over for det næste paradigmeskift. 

Vi ser en global digitaliseringsbølge, som skyller ind over os og skaber den nye elite - de digitaliserede lande: d-landene. Danmark har gode forudsætninger for at surfe med: En handelsnation med en forandringsvillig og teknologiparat befolkning, som er vant til at begå sig internationalt. Men hvis Danmark skal med, så haster det. Og det kræver nytænkning - og ikke mindst et tæt samarbejde mellem politikere og embedsfolk. 

Vi har derfor sat embedsmanden og politikeren stævne til en uformel dialog, hvor vi udfordrer dem omkring "vejen til d-land; det digitale samfund".

Debattørerne:

  • Jacob Heinsen, departementschef i Transportministeriet
    Transportministeriet har, med Jacob Heinsen som aktiv leder, sat et højt digitalt ambitionsniveau, og ministeriet har netop modtaget Digitaliseringsprisen 2011 i kategorien Effektivisering for deres resultater.
  • Morten Østergaard, næstformand i den radikale folketingsgruppe
    Morten Østergaard er en af de mest aktive politikere på IT-fronten og har bl.a. arbejdet med "åbne standarder" særligt i forbindelse med folketingets beslutningsforslag B103, som blev vedtaget i 2006 og senest F47, som handler om digitalisering af den offentlige sektor.

Vis pdf: Danmark som D-land

cLounge er cBrains netværksarrangement, hvor forretningsforbindelser og venner af huset mødes og udveksler tanker, holdninger, erfaringer og idéer over lidt godt at spise og drikke og selvfølgelig lounge-inspireret underholdning.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out