GIS understøttelse

cBrain deltager på Grontmij | Carl Bros årsmøde for Spatial Suite

cBrain deltager på Grontmij | Carl Bros årsmøde for Spatial Suite.
På dette årsmøde for brugerne af Grontmij | Carl Bros Spatial Suite, var cBrain inviteret med til at præsentere det sagssystem, som med en tæt integration til CB kort understøtter en let og effektiv stedfæstelse.
 
I forbindelse med et pilot projekt hos Rudersdal kommune er der udarbejdet en løsning til stedfæstelse, som giver sagsbehandleren mulighed for at stedfæste på baggrund af matrikel, ejendom, adresse eller fritegning som en naturlig del af sagsbehandlingen - håndteret direkte fra sagssystemet.
 
Integrationen er fuldstændig og to-vejs, idet der også er etableret temaer i CB kort baseret på sags-data fra sagssystemet - cBrains F2. Det er således synligt i CB kort hvad der findes af sager fra sagssystemet, og ved klik på disse kan yderligere sags-info vises i CB kort ligesom der kan linkes direkte tilbage til sagen i sagssystemet.

Kundeportal
Welcome, (First Name)!

Glemt kode? Vis kode
Log Ind
Enter Member Area
Min Profil Log Out